Onderhoud zandwegen

Posted by in Nieuws | april 20, 2017
Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud zandwegen

Onderhoud zandwegen in het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid

In de week van 24 april 2017 gaat de Maatschappij van Weldadigheid aan de slag met het plegen van onderhoud betreffende 18 kilometer aan zandwegen in Frederiksoord, Wilhelminaoord en Boschoord. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Hooge B.V. en duren ongeveer vier weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk dat er tijdelijk wat oponthoud ontstaat, echter de aannemer zal ervoor zorgen dat de zandpaden binnen 4 uur weer begaanbaar zijn. We hopen dat u begrip hebt voor deze situatie.

Voor informatie: boswachter en beheerder Maatschappij van Weldadigheid, Jacob Kruijer

j.kruijer@mvwfrederiksoord.nl tel: 0521-381225