Publieksprogramma Basiskamp Entre Nous

Posted by in Nieuws | augustus 4, 2017
Reacties uitgeschakeld voor Publieksprogramma Basiskamp Entre Nous

Basiskamp Entre Nous is een idee van Edwin Stolk (kunstenaar) en wordt gerealiseerd met Stichting KiK. Door samen te werken met bedrijven en andere organisaties ontstaat op een perceel historische grond van de Maatschappij van Weldadigheid een tijdelijk laboratorium, een hedendaagse proefkolonie waar de zoektocht naar alternatieven voor onze verzorgingsstaat centraal staat.
In september is het voor iedereen vrij toegankelijk en wonen er (i.p.v. militairen) een maand lang verschillende kunstenaars. Deze vakmensen gaan zich bezighouden met verzorgingsstaat gerelateerde onderwerpen die spelen in Westerveld en exemplarisch zijn voor andere gemeenten.
Zo vertellen we niet alleen de boeiende geschiedenis van de Maatschappij van Weldadigheid, maar zoeken we ook vanuit een brede burgerparticipatie in debatten, bij workshops, presentaties en lezingen antwoord op de vraag: “Wanneer het publieke steeds meer privaat wordt, hoe geef je dan vorm aan een inclusieve samenleving?”

De opening is op 1 september om 16uur, u bent van harte welkom.

Meer informatie over Basiskamp Entre Nous en het publieksprogramma is hier online te lezen:

http://www.basiskamp-entrenous.nl/