Corso Frederiksoord viert ‘Feest’!

Corsowagens met gemiddeld 80 000 dahlia's, muziekkorpsen, dans, zang, kindercorso, mozaïeken, activiteiten voor jong en oud én figuranten die het hele feest compleet maken. Op 14 en 15 september staat Frederiksoord in het teken van het 59ste corso en heeft dit jaar als thema 'Feest'.

Corso is een begrip in Frederiksoord en omstreken. Ruim 100 vrijwilligers zorgen elk jaar dat het evenement duizenden bezoekers trekt. Ook dit jaar wordt deze taak vol enthousiasme en betrokkenheid opgepakt onder leiding van voorzitter Joost Ottink, want corso Frederiksoord verbindt! Of het nu de ouderen van woonzorgcentrum De Menning uit Wilhelminaoord zijn die mozaïeken prikken, een regionale school die de Feeënwagen omtovert in een bloemenfestijn of de technische commissie die zorgt dat alles goed en veilig verloopt, met zijn allen wordt er gezorgd voor een onvergetelijk weekend.

Dit jaar zijn er 12 corsogroepen actief met het bouwen van een wagen.

De onderwerpen variëren van Halloween tot kerstfeest en van Zwarte Cross tot ‘Dia de los Muertos’. Samen met het kindercorso en verschillende muziekkorpsen zullen zij een feestelijke rondgang verzorgen op zaterdag 14 september vanaf 13.30 uur. Voor (woon)groepen en zorginstellingen wordt er die middag een speciaal arrangement aangeboden. Het verlicht avondcorso start om 20.00 uur. Op zondag 15 september zijn de corsowagens te bezichtigen in ‘De Tuinen’ van 12.00 tot 17.00 uur omringd door allerlei activiteiten voor jong en oud.

Voor tickets en overige informatie zie www.corsofrederiksoord.nl en/of volg ons op Facebook/Twitter/Instagram.

Datum 14 sep t/m 15 sep
Aanvang
Locatie Frederiksoord