Lentekriebels op Dagblad van het Noorden LenteFair

Langzaamaan ontwaakt de natuur weer: de planten komen tot bloei en we beginnen weer omgeven te worden door warme zonnestralen. Dus haal je rokje, korte broek of zonnebril maar weer tevoorschijn, want binnenkort is het tijd voor de Dagblad van het Noorden LenteFair op 11 en 12 mei in De Tuinen van Frederiksoord.

In het haast idyllische Frederiksoord, de fruitparel van Drenthe, is het lentefeest voor jong en oud terug in het Moederdagweekend. Tussen de honderden appel-, peren- en pruimenbomen heten ruim 140 lentespecialisten je van harte welkom. We pakken uit met goede muziek, lekker eten, inspirerende workshops en toffe kinderactiviteiten.

Behalve dat er genoeg te beleven en te doen valt, kan je ook nog eens eindeloos rondsnuffelen en shoppen. Of je nu op zoek bent naar de ingrediënten voor je droomtuin, die ene woonaccessoire waar je hart op slag sneller van gaat kloppen, verse en duurzame streekproducten of het kledingstuk dat je als gegoten zit. Kortom: leuke hebbedingetjes als cadeautje voor jezelf of om aan een ander te schenken!

Jaarlijks komen duizenden bezoekers uit diverse windstreken samen op deze prachtige locatie. Kom jij ook proeven van al het moois dat de LenteFair te bieden heeft? Koop je online tickets nu via dvhnlentefair.nl.

Openingstijden
Zaterdag  11 mei + zondag 12 mei: 10.00 – 17.00 uur

Dagblad van het Noorden LenteFair
Locatie: De Tuinen, Frederiksoord
Regulier entree: € 7,50 p.p . (tot 12 jaar gratis)
Voldoende parkeerruimte – honden toegestaan mits aangelijnd
www.dvhnlentefair.nl

Datum 11 mei t/m 12 mei
Aanvang 10.00 tot 17.00 uur
Locatie De Tuinen, Majoor van Swietenlaan 1b, Frederiksoord