Paard & Erfgoed zondag 1 september 2019

Onderweg genietend van het Drentse Landschap komt u in Frederiksoord aan waarna u door het hek wandelt van de Tuinen. U komt in het unieke decor terecht met vele soorten fruitbomen en prachtige kassen, die uitstekend tot hun recht komen bij de sfeer en uitstraling van het evenement Paard & Erfgoed met ruim 6000 bezoekers.

PaardErfgoed_flyer_2019_LR De kramen van de plattelandsmarkt, de oude trekkers, authentieke woonwagens en oude ambachten vormen een feestelijke dag voor iedereen die van het buitenleven houdt. In de grote showbak en de piste zijn prachtige en spectaculaire paardenshows om van te genieten. Honden liefhebbers komen zeker aan hun trekken met de hondenrassen die vele shows laten zien, zoals Flyball, Schapen drijven, Dog dance, Reddingshonden, Dog Frisbee en nog veel meer.

Sociale vernieuwing is belangrijk in de gemeente Westerveld en kent in Frederiksoord ook een rijke geschiedenis met in 1818 de start van de Koloniën van Weldadigheid. Paard & Erfgoed past hierbij doordat het evenement georganiseerd wordt met mensen met een beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt. Met ruimte om eigen kwaliteiten en vaardigheden te oefenen die bijdragen aan een duurzame samenleving waarin iedereen mag meedoen. Kom naar het sfeervolle evenement met zijn sociaal gezicht op zondag 1 september van 10 tot 17 uur te Frederiksoord.

De entreeprijzen zijn voor volwassenen € 8,= en kinderen € 5,=

Het parkeren is € 2,= wat ten gunste is voor het behoud van De tuinen.

Info: www.paardenerfgoed.nl

Datum 1 sep
Aanvang 10.00 - 17.00 uur
Locatie De Tuinen, Frederiksoord