Sterrebosdag

Het Sterrebos is een uniek parkachtig bos in Frederiksoord sinds 1766. Onlangs is het bos grondig aangepakt en dat willen we graag samen met jou vieren!

Zaterdag 26 mei is het groot feest in het Sterrebos voor jong en oud!
Met o.a. een wandelroute met leuke activiteiten, muziek, je kunt er paardrijden, er worden verhalen verteld. Er is een boekpresentatie en je kunt dineren in het bos!

Het dineren in het Sterrebos is heel bijzonder, “Eten onder het bladerdak”. Het menu, verzorgd door Culivents/Nieuwe Leefstijl, is gebaseerd op paar honderd jaar geschiedenis:

Vooraf een paupersoep, de luxe variant, het is een soort Jacobijnensoep met fazant/ gruyère. Het hoofdgerecht is stoofschotel met lokale producten als kalf en varken. Dit was vroeger het visitekaartje voor de landheer; zo kon hij laten zien wat hij allemaal voor dieren op het land had. Daarbij worden salades met wilde bloemen/kruiden geserveerd, met desembrood met daslookboter.

Bij alle gerechten is een mooi een boeiend verhaal. Het wordt echt een event dat je niet mag missen!

U dient zich vooraf, onder vermelding van “Sterrebosdiner” aan te melden op het mailadres sterrebosdag@rondevanhetsterrebos.nl

Hierbij is het vermelden van het aantal personen en de leeftijd van belang. Wacht niet te lang, we hebben 200 plaatsen en vol is vol.

De kosten p/p zijn:

Volwassenen                    17,50 euro
Kinderen t/m 12 jaar       7,50 euro
Kinderen t/m 3 jaar        Gratis

 

 

 

Datum 26 mei
Aanvang
Locatie Sterrebos in Frederiksoord