Sfeervol Winterboschfestijn in Frederiksoord

25 november 2017

Op zondag 26 november vindt het vijfde Winter Boschfestijn plaats bij Museum de Koloniehof in Frederiksoord. Een sfeervol en gezellig buitenfestijn met vuren, lichtjes en stoere demonstraties.

Ook dit jaar is de Scouting aanwezig met een groot kampvuur en een buitenprogramma voor de kinderen. In het aan de museumtuin grenzende bos staan winterkraampjes met o.a. ambachtelijke sfeerproducten, woondecoraties, cadeauartikelen en streekproducten.

Goedmoedige werkpaarden slepen grote boomstammen uit het bos en laten zien hoe de bosbouw met paardenkracht er aan toe ging in de Kolonie. Op het terrein en in het museum is veel te zien en te beleven. Er wordt Staphorster Couture getoond, de lachspieren worden geprikkeld door de Leidse KluchtenCompagnie en Circustheater Easy verzorgd een fraaie show met vuurelementen.Muzikale sfeermakers zijn Theatergroep SJEU uit Vollenhove en de Drentse zanger Gerard.

Met winterse lekkernijen, verkrijgbaar bij de diverse horecapunten, een Doehuisje en kinderactiviteiten op diverse locaties is het echt een uitstapje voor het hele gezin.

Dit unieke festijn speelt zich af tussen 13.00 en 19.00 uur. De entree is € 4,00 per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis met hun ouders mee!