Uitreiking eerste exemplaar jubileumboek Droom en weldaad

29 maart 2019

Vanmiddag was de presentatie van het jubileumboek ‘Droom en weldaad in het Huis Van Weldadigheid in Frederiksoord. De presentatie lag in handen van Andries Ophof. Een spannend moment voor Jan Mensink die het boek nog niet in handen had gehad, maar hij kon opgelucht ademhalen: het resultaat is schitterend.

Lees meer in de Steenwijker Courant of bekijk de reportage van Omrop Fryslan.

Met 1,7 kilo en in groot, afwijkend formaat is het een opvallend boek dat onmiddellijk de aandacht trekt en een mooi prominent plekje verdient op tafel. Jan reikte de eerste exemplaren uit aan Cees Bijl, gedeputeerde van Drenthe, burgemeester Rikus Jager van Gemeente Westerveld en Wil Schackmann. In het weekend van 30 en 31 maart kan het boek nog besteld worden voor € 29,50 op www.jubileumboek200jaarmvw.nl. Vanaf 1 april voor € 34,50.

Mooie aandacht voor het jubileumboek én voor de nieuwe initiatieven binnen de Maatschappij van Weldadigheid op sociaal-maatschappelijk en toeristisch gebied in een prachtige reportage door Ronnie Porte van Omrop Fryslân. Er staat nog veel te gebeuren. Ook dat komt terug in het jubileumboek: 200 jaar Maatschappij van Weldadigheid, van 1818 tot nu.